Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου για το τραγικό δυστύχημα του αδελφού της: “Τον πάτησε το τραμ”

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της όταν τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 7 ετών.

«Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή», περιέγραψε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά» συμπλήρωσε η Πίτσα Παπαδοπούλου.
Η αρχή της καριέρας της και οι συνεργασίες της

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε όταν άφησε τη Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα αλλά και στις πρώτες της συνεργασίες.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «θα πω το εξής. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα και έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως στην Αθήνα και πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμη ντρέπομαι».

«Βγήκα και με έναν Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνο στις ταινίες. Δε μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δε μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη». «Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω» πρόσθεσε, επίσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!