Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

The Chase – Ηλίας Αλεξίου: Η αποκάλυψη για το “άγνωστο” θέμα υγείας του – “Το καλοκαίρι πέρασα μια κρίση”

Ο Ηλίας Αλεξίου o Αδέκαστος Επιθεωρητής από το The Chase, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τη ζωή του.

Ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «H μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχουμε είναι όταν εξηγούμε πράγματα. Kαι επίσης όταν πηγαίνουμε στα σχολεία και ρωτάμε τα παιδάκια ”τι θέλεις να γίνεις” και απαντάνε chaser».

Για την οικογένειά του και το πλούσιο βιογραφικό του στα τηλεπαιχνίδια: «Είμαστε πέντε άτομα στην οικογένεια. Ο γιος μου είναι 26, η μεγάλη μου κόρη είναι 24 και 22 είναι η μικρή. Τα παιδιά, η γυναίκα μου και οι φίλοι μου, από το 1994 που έπαιξα το πρώτο παιχνίδι το Mega Banca με τον Γιώργο Πολυχρονίου και που συνέχισα επί σειρά ετών, νομίζω μετά το 2003 εκεί σταμάτησα, κάπου κουράστηκα», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

Σχετικά με τα θέματα της υγείας του, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Είχα πρόβλημα κινητικό, από κάποια προβλήματα που κληρονόμησα από την άρση βαρών. Ήρθε και μία αρθρίτιδα, το καλοκαίρι πέρασα μία κρίση, μου δημιούργησε πρόβλημα και μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κατέβω κάτω από τα 100 κιλά. Έχουμε δρόμο ακόμα», ανέφερε ο Ηλίας Αλεξίου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!