Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος, μου το έδειχνε μετά από καιρό, είναι πολύ τοξικό”

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον αποκάλυψε τα red flags της και μίλησε για τους φίλους της.

«Δεν χωρίζω εύκολα. Πρέπει να αναγνωρίζεις από την αρχή τα σημάδια και να εκπαιδευτείς με κάποιον τρόπο. Τα red flags είναι η αγένεια, το να είναι επεμβατικός ο άλλος, το να ζηλεύει, το να μην σου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει τύχει ζηλιάρης σύντροφος. Δεν το εκδήλωνε πολύ και μου το έδειχνε μετά από πολύ λίγο καιρό, αλλά ήταν λίγο παράξενη φάση. Είναι πολύ τοξικό. Αυτό μπορεί να γίνει και με φίλο. Μπορεί να αισθανθείς ζήλια από πολλούς αγαπημένους σου ανθρώπους» ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Το καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι λίγο αμήχανο αν δεν με ξέρει κάποιος, αλλά εγώ αγκαλιάζω πολύ τους φίλους μου, τους φιλώ και στέλνουμε μηνύματα συνέχεια. Μπορεί να μου στείλει κάποια φίλη και στις 2. Είναι παράξενο να ακούς ένα κινητό να χτυπά δίπλα σου. Οι φίλοι μου το ξέρουν ότι είμαι εκεί» συνέχισε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Μιλώντας για την επιτυχία της σειράς, «Το Σόι Σου» η οποία προβάλλεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα στις επαναλήψεις του Alpha, η Ιωάννα Ασημακοπούλου ανέφερε πως στο φινάλε των γυρισμάτων δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Έκλαιγα γιατί έκλεινε ένας ολόκληρος κύκλος, στην αρχή δεν το περίμενα. Έλεγα όλα είναι μια χαρά, δεν θα κλάψω… Αποχαιρετάς πράγματα. Στη δουλειά μας δεν είναι εύκολο. Εμείς αλλάζουμε ανά έξι μήνες, άντε να σου τύχει ένα θεατρικό για δύο χρόνια, μια παράσταση ή ένα σίριαλ», είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Στο Σόι Σου ήταν μεγάλος ο αποχαιρετισμός. Είναι ένα τέλος και στεναχωριέμαι, το πενθείς νομίζω», κατέληξε η Ιωάννα Ασημακοπούλου καλεσμένη στην ΕΡΤ.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!