Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη σοκ για την Κέιτ Μίντλετον: “Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή”

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τη διάγνωση με καρκίνο από την Κέιτ Μίντλετον, ο Marc Roche δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala. 

Όπως εξομολογήθηκε, η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή.

Κέιτ Μίντλετον: “Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή”

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους».

Σημείωσε πως κανείς δεν γνώριζε εκτός από «τα προνομιούχα μέλη του Τύπου που καλύπτει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι οποίο ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Απλά επειδή το βίντεο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι οι εφημερίδες με τις περισσότερες πωλήσεις. Έπρεπε να τους δώσουμε λίγο χρόνο πριν από το κλείσιμο».

Σε αυτό το σημείο διατύπωσε την άποψή του για τη μορφή του καρκίνου από την οποία πάσχει η Κέιτ: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!