Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξης Γεωργούλης: Ξανά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές – Με ποιο κόμμα πολιτεύεται;

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι ξανά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος αλλά και η παράταξη που συμπορεύονται. 

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του κάνοντας δήλωσε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Έλλη Αυξεντίου.

Η ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη:

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Και τώρα με τη συμπόρευσή μου με το πράσινο κίνημα πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε» ήταν η ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη.

Ποιο είναι το Πράσινο Κίνημα;

Μετά το Ιδρυτικό μας Συνέδριο και τις εκλογικές μας διαδικασίες προέκυψαν οι δύο συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος, ένας άντρας και μία γυναίκα στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος. Οι δύο συμπρόεδροι, (Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου) όπως και ο γενικός γραμματέας (Λουκάς Τουμαζάτος) του Πράσινου Κινήματος εκλέχτηκαν από το συνέδριο με μυστική ψηφοφορία.

Μετά τις διαδικασίες του 2ου Τακτικού Συνεδρίου του Πράσινου Κινήματος τον Ιούλιο του 2021, Συμπρόεδροι επανεκλέχτηκαν η Ρία Ακρίβου και ο Κώστας Καλογράνης.

Νέος Γενικός Γραμματέα εξελέγη ομόφωνα από το Πολιτικό Συμβούλιο ο Άγγελος Νταβίας.

Από το 2ο Τακτικό Συνέδριο προέκυψε και η Κεντρική Επιτροπή η οποία αναδείχθηκε με τη διαδικασία των αποκλειστικών εξουσιοδοτήσεων. Κάθε άντρας έπρεπε να φέρει 15 αποκλειστικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε γυναίκα 10 αποκλειστικές εξουσιοδοτήσεις από συνέδρους. Έτσι προέκυψαν και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!