Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελεονώρα Μελέτη: “Υπάρχουν κάποιοι που βάζουν τρικλοποδιές, εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα”

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 28/3 έκανε μέσα από τη δική της εκπομπή μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια του Mega.

Χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως υπάρχουν πρόσωπα στον σταθμό που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο, εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα με τους υψηλά ιστάμενους του σταθμού, με τους οποίους διατηρεί άψογη σχέση.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου 

«Έχω μια πληροφορία, δε ξέρω αν ισχύει, αλλά θα το πω. Γενικότερα την Ελεονώρα την εκτιμά πάρα πολύ η ιδιοκτησία και τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπορεί να τρέχουν τις εκπομπές, χωρίς να θέλω να πω ονόματα γιατί δε με αφορά, είναι και άλλο κανάλι, που βάζουν τρικλοποδιές σε κάποιες εκπομπές και κάποια πρόσωπα, γιατί θέλουν να στηρίξουν κάποιους άλλους.

Αλλά, η Ελεονώρα ακόμα δεν έχει μιλήσει πολύ ψηλά. Όταν μιλήσει εκεί που πρέπει να μιλήσει, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι μια χαρά. Αυτό γνωρίζω εγώ» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!