Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μυστήριο με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: “Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της”

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο και τις συνθήκες της πτώσης της Μαίρης Χρονοπούλου, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της στο Mega Καλημέρα

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται η διαδικασία λήψεων καταθέσεων στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια τραυματισμού που οδήγησαν στον θάνατο την Μαίρη Χρονοπούλου.

Ως πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο Χάρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών και σήμερα αναμένεται η κατάθεση του Νίκου Ταγόπουλου, ηθοποιός και πρώην σύντροφος της εκλιπούσης.

“Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της”

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξήγησε τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει να πιστεύει ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!