Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τρεις μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά – Την Κυριακή το μνημόσυνο του

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν στις 24/3 από τη μέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τελικά κατέληξε στις 24/12/23 σε ηλικία 69 ετών βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, την οικογένειά του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Τρεις μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Με αφορμή τους τρεις μήνες από τον θάνατό του, την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής. 

Μάλιστα, μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.

Χαράκτηριστικά η ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, αναφέρει, «Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!