Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα: “Μου έγραψαν “πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές””

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογήθηκε: «Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου στα 31 μου. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω και θα είμαι υπερπροστατευτική. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο».

«Είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει», αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε ‘πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις’. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η γνωστή influencer ανέφερε πως βαριέται οικτρά να σιδερώνει, ενώ μίλησε και για το… καμπανάκι της εργένικης ζωής.

«Η εργένικη ζωή σιγά σιγά θα αρχίσει να μου χτυπάει το καμπανάκι. Θα συγχωρούσα την απιστία. Έχω απατηθεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση με την ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν οι διακοπές μου ήταν πληρωμένες», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!