Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην OnTime – Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και εκτός “Σασμού”;

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι και εκτός Σασμού.

Οι πρόσφατοι ταυτόχρονοι χωρισμοί τον δυο ηθοποιών από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου αντίστοιχα, αλλά και τα unfollow που έκανε η δεύτερη και στους δυο πρωταγωνιστές του επιτυχημένου σήριαλ, φαίνεται πως φούντωσαν τις φήμες, πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και εκτός σειράς.

To ρεπορτάζ 

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί, παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ εφημερίδας, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει καθώς δεν έχει καμία πληροφόρηση από τον σταθμό

«Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στυλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δε θα την ακούσετε. Αναφέρομαι στο δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σήριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω. 

Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο ρεπορτάζ στην πάντα έγκυρη On Time… Εγώ, ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως; 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!