Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χειροτονείται ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου: “Εύχομαι κάποια στιγμή να ηγηθεί της εκκλησίας”, λέει ο πατέρας του

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής Βλάχος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στον γιο του, Ανέστη Βλάχο junior, ο οποίος θα χειροτονηθεί.

Ο Ηρακλής Βλάχος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση του γιου του, Ανέστη να χειροτονηθεί, τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του πατέρα του και την αδελφή του.

«Ο γιος μου θα χειροτονηθεί σε ένα μήνα, θα πάρει τον δεύτερο βαθμό ιεροσύνης, ως πρεσβύτερος. Σήμερα είναι ιεροδιάκονος. Είναι ένα παιδί που είναι αφοσιωμένο σε αυτό που κάνει και κάποια ημέρα ίσως ηχηθεί της εκκλησίας. Του εύχομαι ολόψυχα και ως πατέρας αλλά και ως τρίτος που θα τον παρακολουθούσα ως ακροατής. Να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε αρχικά ο Ηρακλής Βλάχος.

Και συνέχισε: «Είχε δείξει από μικρή ηλικία την αγάπη του για την εκκλησία, πήγαινε στο κατηχητικό, οπότε το θεωρούσα δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γινότανε».

Σχετικά με διαμάχη που έχει με την αδελφή του και τη σύζυγο του πατέρα του για τη διαθήκη, ο Ηρακλής Βλάχος αποκάλυψε: «Αυτή η κατάσταση με έχει αρρωστήσει και το εννοώ, δεν είναι σχήμα λόγου. Από την αρχή εγώ βγήκα και είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Μακάρι αυτή η ιστορία να τελειώσει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω τίποτα, από το μυαλό μου έχω βγάλει κάθε σκέψη για διεκδίκηση. Είναι μια θλιβερή ιστορία, γιατί όταν δύο αδέλφια φτάνουν στο σημείο να έχουν διαμάχες, είναι θλιβερό. Πριν από αυτό ήμασταν μια όμορφη, δεμένη οικογένεια.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!