Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Έτρεμα τόσο πολύ που έτρεμε όλος μου ο σκελετός από μέσα μου!”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για τους γιους της, την προσωπική της ζωή, την τηλεόραση και τον Νίκο Μουτσινά.

Αναφερόμενη στα παιδιά της και στην προσωπική της ζωή, είπε:

«Είναι μια περίοδος προσαρμογής τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν. Είναι και τα δυο μου παιδιά περίπου στην ίδια ηλικία και πρέπει να αντιμετωπίσω ταυτόχρονα την αλλαγή. Περνάμε καλά όμως μαζί παρότι είναι μεγάλα παιδιά, πάμε διακοπές, διασκεδάζουμε μαζί. Μου λένε τα προσωπικά τους, τα βασικά έστω φαντάζομαι δεν μου τα λένε όλα. Τους έχουμε μεγαλώσει και εγώ και ο πατέρας τους να είναι κύριοι.

Παρότι μέχρι τα είκοσι πέντε είχα και τα δυο παιδιά μου, δεν μου έλειπε η ανέμελη ζωή αλλά η εγκεφαλική ανεμελιά. Δηλαδή το να μην ανησυχείς γιατί νομίζω ότι με το που κάνεις αυτό τελειώνει δια παντός. Ακόμα και σαράντα χρόνων να γίνουν τα παιδιά σου, πάντα θα ανησυχείς».

«Εγώ με τη σειρά μου όταν συζητιούνται πράγματα δημόσια, τους ενημερώνω και τους λέω τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή γιατί δεν θέλω να ακούνε και να μαθαίνουν πράγματα που δεν έχουν ιδέα. Αν είναι κάτι σημαντικό που θα τους επηρεάσει προφανώς και θα το συζητήσουμε, γενικά είναι ενήμεροι όσο χρειαζόταν. Έχω διαφυλάξει την προσωπική μου ζωή γιατί από μικρή ήμουν έτσι, ήμουν λίγο κρυψίνους».

Για την τηλεόραση και τον Νίκο Μουτσινά, είπε:

«Αν θυμάμαι κάτι από την πρώτη εκπομπή στα Καλημερούδια, είναι ότι έτρεμα τόσο πολύ που έτρεμε όλος μου ο σκελετός από μέσα μου. Από την προσπάθειά μου να το αντιμετωπίσω αυτό είχα λαχανιάσει. Το ήξερα ότι θα κριθώ και κρίθηκα. Δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα μια τέτοια εκπομπή γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσει ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούμε το ίδιο πράγμα, σαν τηλεθεατής θα ήθελα να δω κάτι που δεν θα με στρεσάρει. Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα με αυτόν τον τρόπο. Αν ήταν τηλεοπτικό, θα έκανα κάτι που να είχε πλάκα και γέλιο».

«Προσωπικά θα ήθελα πολύ να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση ό,τι και να κάνει. Πιστεύω ότι είναι μια μοναδική περίπτωση. Εννοείται αν μου γινόταν πρόταση θα έκανα κάτι μαζί του τηλεοπτικά και θα το συζητούσαμε. Ταιριάζουν πολύ οι χημείες μας με τον Νίκο . Γενικά εγώ τα φοβάμαι αυτά, να μπλέκεις τα επαγγελματικά με τις φιλίες. Άμα δεν σου βγει, μπορεί να ταρακουνηθεί η φιλική σχέση».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!