Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το “μυστήριο” γύρω από το μονόπετρο

Μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη απόλαυσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Το περασμένο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για το ζευγάρι με την περιπέτεια υγείας που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μετά το περιστατικό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές τους το βράδυ της Τρίτης 26/3 όπου τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο.

Το μυστήριο με το μονόπετρο 

Το πρωί της Τετάρτης 27/3 οι πρωινές εκπομπές προέβαλαν σχετικά αποσπάσματα με δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ στη συνέχεια σχολίασαν και κάποιες από τις αναρτήσεις που έκανε το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην ιταλική πρωτεύουσα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ την παράσταση κλέβει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της. 

Πολλοί υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι μονόπετρο, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι ή κάτι πιο συμβολικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!