Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Μαυρίδου: Unfollow και block στον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Τι έχει συμβεί;

Η είδηση που θέλει τον Δημήτρη Λάλο να ακολουθεί χωριστούς δρόμους μετά από 9 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ωστόσο εκείνη τον έχει μπλοκάρει από το Instagram.

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου,, ο πρωταγωνιστής του Σασμού φαίνεται πως έχει χωρίσει οριστικά από τη σύζυγό του επίσης ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου.

Το unfollow και το block

Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη σχέση τους με τα καλύτερα λόγια:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει».

Η Έλενα Μαυρίδου δεν ακολουθεί πια στα social τον Δημήτρη Λάλο αλλά εκτός από αυτόν, έχει κάνει unfollow και την συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Παρόλα αυτά, δεν έχει διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό την ανάρτηση από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, φαίνεται ότι εκτός από το unfollow έχει έρθει και το block καθώς το tag που τον είχε κάνει τότε δεν είναι πλέον ενεργό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!