Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Η Γιούλικα Σκαφιδά δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί”

Τη συνέντευξη που έδωσε η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή «Ελένη» και όλα όσα είπε για την προσωπική της ζωή, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day

Όσα είπε η Γιούλικα Σκαφιδά

Η ηθοποιός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια».

Αρχικά, σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει». Αμέσως μετά, συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Που δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια και μπράβο της στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου».

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου», σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!