Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και η άγνωστη ιστορία

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Σαν σήμερα, πριν 14 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Με αφορμή λοιπόν την επέτειό τους, ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τη μέρα εκείνη, ενώ αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο γύρω από την προσπάθειά τους να κρατήσουν την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να παντρευτούν τελικά στην Κωνσταντινούπολη.

«Ήταν η 26η Μαρτίου του 2010 η μέρα που η κοπέλα μου, τότε, κι εγώ επιλέξαμε ως ημερομηνία του γάμου μας. Την επιλέξαμε επειδή ήταν τα γενέθλιά μου κι έτσι δεν θα ξεχνούσα ποτέ την επέτειό μας. Επειδή υποχρεωτικά έπρεπε να ανακοινώσουμε σε εφημερίδα την ημερομηνία του γάμου, είπαμε να τη βάλουμε σε αθλητική εφημερίδα μπας και ξεφύγει από τα βλέμματα καναλιών κι εκπομπών (δεν υπήρχαν πολλές τότε, ευτυχώς) οπότε τη βάλαμε στον Φίλαθλο, εφημερίδα του κολλητού μου τότε (και εξακολουθεί… είναι ΚΑΙ κουμπάρος μας πλέον).

Επειδή όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε, πρότεινα να παντρευτούμε στο εξωτερικό. Ως μπέμπης στον εγκέφαλο (τίποτα δεν έχει αλλάξει) πρότεινα να παντρευτούμε στη Eurodisney . Μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια! Και θα παντρευόμασταν και θα πηγαίναμε σε ένα πελώριο Λούνα Παρκ για τρεις μέρες. Όμως, επειδή η Αντελίνα είχε στην κοιλιά της τη Μελωδία, ο γιατρός απαγόρεψε οποιαδήποτε «συμμετοχή» της σε τρενάκια και λοιπές «επικίνδυνες» εκδηλώσεις που θα τη ζόριζαν καθώς και την πολύωρη ορθοστασία στην αναμονή στις ουρές. Μόνος μου θα ανέβαινα σε όλα;

Χάλασε το σχέδιο. Έχοντας απολαύσει λίγο καιρό πριν την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» καταλήξαμε στην όμορφη Κωσταντινούπολη. Επικοινωνήσαμε με το ελληνικό προξενείο και τα κανονίσαμε όλα… Θα πηγαίναμε οι δυο μας, εντελώς μόνοι, και θα είχαμε κουμπάρο τον πρόξενο και μάρτυρες υπαλλήλους του προξενείου! Όπως και πράξαμε. Βέβαια, την ώρα που φτάσαμε απ’ έξω, μια κάμερα του Star μας περίμενε στην είσοδο. Δεν γλυτώνεις πουθενά…

14 χρόνια μετά, με δυο κόρες στην εφηβεία (και δυο σκυλιά… κι έναν παπαγάλο!) να χτυπήσω ξύλο, εξακολουθούν να με ανέχονται όλοι στο σπίτι μας. Να μας χαίρεστε και να ζήσουμε. Και χρόνια μου πολλά επίσης» έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!