Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Τσορτέκης: “Μου έλεγαν πόσο κακός είμαι και πόσο ήθελαν να μου φάνε το λαρύγγι”

Ο Γιάννης Τσορτέκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπουν στον δρόμο λόγω του ρόλου του Χαράλαμπου στο Maestro.

«Ρώτησα τον γιο μου για να το κάνω γιατί ήταν αυτό που είδατε και με το που το διάβασα είπα: σκέψου τι μπορεί να δει το παιδί. Και όχι μόνο το παιδί αλλά κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που συναναστρέφομαι για το παιδί. Του το είπα και η αντίδρασή του ήταν εντελώς διαφορετική. Μου είπε να το κάνω και για αυτό το έκανα» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Μου έλεγαν πόσο κακός είμαι και πόσο ήθελαν να μου φάνε το λαρύγγι, αλλά το προσπερνάνε πολύ γρήγορα γιατί έχουν κι άλλες πληροφορίες και αυτό αμβλύνεται κάπως σαν αίσθηση. Ο θεατής βλέπει κάτι. Αν έβλεπε μόνο τον Χαράλαμπο, θα έπρεπε να έχω ένα καταφύγιο να κρυφτώ για να μπορέσω να υπάρξω. Ευτυχώς που ήταν κι η συγκυρία με το «Αυτή η νύχτα μένει» και είδαν πως δεν είμαι Χαράλαμπος. Μου το είπανε κυριολεκτικά και ψιλοχιουμοριστικά, αλλά η πρώτη αντίδραση ήταν επιθετική και άμεση σαν να βλέπω έναν κοινό εγκληματία. Έβλεπε το πρόσωπό μου και αντιδρούσε. Χαμογέλασα και του είπα ότι είναι και λίγο αλλιώς» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσορτέκης.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!