Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο “λάθος”

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή, που μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και για τα προβλήματα υγείας που είχε όταν έκανε μόντελινγκ.

«Αλλιώς ήταν η μητρότητα στα 20 και αλλιώς στα 40. Στα 20 ήμουν με την άγνοια και την ορμή της νιότης, τώρα το χαίρομαι γιατί έγινε συνειδητά. Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο “λάθος”», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή είπε στη συνέχεια: «Με το που γέννησα στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά γιατί έτρεχαν τα συμβόλαια. Έχασα πάρα πολλά από το μεγάλωμα του Άγγελου και πιστεύω τώρα να έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει. Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άντρα σε τρεις ηλικιακές φάσεις.

Ο μεγάλος μου γιος όταν του είπα ότι θα του κάνω αδερφάκι μου είπε χαριτολογώντας “δεν περίμενες να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”. Ο γιος μου που συζεί με τον σύζυγό μου, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ ωραία σχέση».

Κλείνοντας, η Μάρα Δαρμουσλή είπε: «Το πρόβλημα υγείας μου βρήκε πάτημα στο επάγγελμα που έκανα. Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου, το σώμα μου και οι δικοί μου δεν ήξεραν το πρόβλημα υγείας μου».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!