Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μενεγάκη: Ζήτησε βοήθεια από τον πεθερό της – “Μου τα έφερε προχθές ο Μάκης και του είπα δεν μπορώ”

Η Ελένη Μενεγάκη είχε τα κέφια της σήμερα 26/3 μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και ανέφερε ένα περιστατικό με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στον αέρα.

Μιλώντας με τον Γιώργο Τσούλη, την ώρα της μαγειρικής, η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγός της αγόρασε καλαμάρια και όταν τα είδε τρομοκρατήθηκε γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να τα ψήσει. Έτσι του ζήτησε αμέσως να πάρει για βοήθεια τον πεθερό της.

Επέστρεψε από το τριήμερο η Μενεγάκη: «Ήμασταν στην Άνδρο. Με πήρε η μάνα μου από Κάρυστο και…»

«Φοβόμαστε το ψάρι. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Κι εμένα με απασχολεί το ψάρι. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω γι’ αυτό όταν πάω έξω τα τσακίζω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ας πούμε μου έφερε προχθές ο Μάκης αυτά τα πολύ ωραία… καλαμάρια. Μου λέει να τα ψήσουμε. Εγώ του λέω δεν μπορώ να το πετύχω αυτό, εκτός αν είμαι ψήστης. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν το ΄χω. Δεν τα δίνεις του λέω στον μπαμπά σου που τα κάνει υπέροχα να τα ψήσει εκεί στα καρβουνάκια να πάμε εκεί να τα φάμε; Είναι πολύ απλό, εγώ δεν το έχω του λέω!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!