Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε σε λυγμούς η Ιωάννα Τούνη: Τι νομικά θέματα αντιμετωπίζει; – Τα κλάματα για τον μικρό Πάρη

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, καθώς αναγκάστηκε να ανέβει μόνη της στην Θεσσαλονίκη και να αφήσει τον γιο της Πάρη, στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με δάκρυα στα μάτια, η γνωστή Influencer αποκάλυψε ότι οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην συμπρωτεύουσα αλλά και κάποια θέματα νομικής φύσεως την αναγκάσαν να ταξιδέψει μόνη της στην Θεσσαλονίκη.

Οι αναρτήσεις 

«Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support. Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και τη γιαγιά του (που ήρθε από την Πάτρα). Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην επιχείρησή μου και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως, για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμα! Και άφησα χθες τον γιο μου στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και θα έρθουν μαζί με τον Δημήτρη σε λίγες μέρες πάνω. Μου κακοφαίνεται τόσο πολύ» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν έχω ξαναμείνει χωρίς τον Πάρη από τότε που τον είχα στην κοιλιά μου, ούτε για μία μέρα. Έχω ζοριστεί. Ξέρω ότι είναι μια διαδικασία υγιής που πρέπει να γίνει, φυσικά και πρέπει και το μωρό να μάθει να μένει χωρίς τη μαμά του, αλλά έχω πάθει κακό» συμπλήρωσε η Influencer, κλαίγοντας με λυγμούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!