Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Φαίη Σκορδά: “Θα ήθελα να συνεχίσω μαζί της”

Για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και τα σενάρια που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή.

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε πως θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, ενώ για τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει σε άλλο κανάλι τόνισε ότι δε δίνει καμία βάση μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις από τα κατάλληλα άτομα.

«Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η τηλεοπτική χρονιά. Είναι Μάρτιος. Έχει πολύ ακόμα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνω αποτίμηση… Δε ρωτάω τη Φαίη τι θα κάνει του χρόνου. Μόνο εκείνη ξέρει αν μέσα της έχει αποφασίσει τι θα κάνει και αν θα μείνει. Υποθετικά θα ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Δε δίνω καμία βάση σε αυτά που ακούγονται. Αν κάθε χρόνο ακούγαμε τι λέει ο καθένας, θα τρελαινόμασταν.

Δε δίνω καμία βάση, ειλικρινά, εκτός από όταν το κατάλληλο άτομο μας πάρει το κατάλληλο τηλέφωνο, την κατάλληλη χρονική στιγμή να μας πει το κατάλληλο πράγμα. Μέχρι τότε όλα αυτά είναι αερολογίες…» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!