Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Ξανθόπουλος: Προσπαθεί να ξεπεράσει τα σωματικά και ψυχικά τραύματα – Τι είπε ο δικηγόρος του;

Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, του νεαρού τραγουδιστή που ενεπλάκη πριν μερικές ημέρες σε ένα τροχαίο δυστύχημα, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/3 στο Happy Day.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, εξήγησε τους λόγους που τους κάνουν να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε στις αρχές δεν είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το δυστύχημα, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή σήμερα.

Όσα είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή

«Έχουμε ένα μεικτό τροχαίο με την εμπλοκή περισσότερων των δυο οχημάτων, το οποίο προκλήθηκε – και αυτό είναι σαφές – από το γεγονός ότι παραβίασε κατά τρόπο ωμό, ένας οδηγός το στοπ το οποίο υπήρχε με αποτέλεσμα να αναγκάσει έναν άλλο οδηγό, τον Γιάννη Ξανθόπουλο να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση και επανερχόμενος στο ρεύμα κυκλοφορίας του, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου από την απότομη αλλαγή του τιμονιού.

Αυτό οδήγησε στο να επιπέσει πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Αυτό δε θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο οδηγός που παραβίασε το στοπ, ο οποίος δε σταμάτησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σταμάτησε για λίγο, είδε τι συνέβη, και εν γνώσει του έφυγε, δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε το ασθενοφόρο και εμφανίστηκε μετά από κάποιες μέρες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να μην οδηγούσε και εκείνος.

Αν οδηγούσε εκείνος, θα είχε επέμβει από την την πρώτη στιγμή ή θα είχε καλέσει τις αρχές. Το ότι δεν κάλεσε τις αρχές, άρα να μη φαίνεται από ποιο κινητό καλεί, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Και αν δεν οδηγούσε εκείνος υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Αυτό που ξέρω είναι το ανθρώπινο πλαίσιο, είναι αδύνατον να μαλακώσεις όταν έχεις χάσει ένα παιδί 19 χρονών με αυτό τον τρόπο. Είναι απολύτως κατανοητό. Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε και με τον τραυματία και με την οικογένεια του παιδιού που χάθηκε, με κάθε δυνατό τρόπο για να εκφράσει τη θλίψη του για ότι συνέβη… Εκείνος που δεν έχει εκφράσει τη συγγνώμη του σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το ατύχημα» είπε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Ο Γιάννης προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του από τα τραύματα που έχει, και τα ψυχικά. Εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένος, θα προσπαθήσει μέρα με τη μέρα να ξανασταθεί στα πόδια του χωρίς φυσικά να μπορεί να φύγει ποτέ από το μυαλό του αυτό που έχει συμβεί» είπε τέλος για την κατάσταση του τραγουδιστή σήμερα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!