Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Μαρίνα Σάττι: “Από το να πάμε με κάτι αδιάφορο, προτιμώ αυτό”

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες παρέα με τους ΟΝΕ, ενώ μίλησε για τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Eurovision και το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Κλείνουμε 25 χρόνια φέτος με τους ΟΝΕ. Έχω ωραίες, χορευτικές επιτυχίες και τις χαίρομαι και στη solo καριέρα μου και με τους ΟΝΕ φυσικά. Κάθε φορά που τα ακούω η χαρά μου είναι σαν να τα ακούω πρώτη φορά», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Στη Eurovision του 2006 στην Ελλάδα είχα ανακοινώσει την ψηφοφορία της Κύπρου και είχα πει: καλησπέρα από τη μοναδική διχοτομημένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Εξέφρασα μία πραγματικότητα και παραπονέθηκε το «κακομαθημένο» παιδί της EBU, η Τουρκία», περιέγραψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Επέβαλαν πρόστιμο στο ΡΙΚ και έκοψαν το απόσπασμα από το επίσημο DVD της βραδιάς. Υπήρχε τότε ένα πολύ ισχυρό lobby στην EBU. 10 χρόνια αργότερα, κέρδισε η Ουκρανία με ένα τραγούδι που μιλούσε για τη σφαγή και τον διωγμό των Τατάρων. Αυτό δεν είναι δύο μέτρα και δυο σταθμά;», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει κάτι διαφορετικό, που μου αρέσει. Είναι περίεργο και προτιμώ να πάμε με κάτι τέτοιο παρά με κάτι αδιάφορο. Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Το προτιμώ από θέμα σουξέ σε σχέση με της Κύπρου», απαντά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την Ελληνίδα εκπρόσωπο στη φετινή Eurovision.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!