Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Τούνη:”Είναι μια δικαίωση για τη γυναίκα μου και το παιδί μου”

Σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση βγήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μιλήσει στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, με αφορμή το revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

Οι εμπλεκόμενοι που είχε μηνύσει η Ιωάννα Τούνη παραπέμπονται με βούλευμα για κακουργηματικές πράξεις μετά από δύο χρόνια που τους είχε μηνύσει.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοηθάει αυτή η υπόθεση στην καταδίκη αυτών των ανθρώπων. Ευτυχώς που άλλαξε ο νόμος και όσοι κάνουν αυτό το πράγμα είναι κατηγορούμενοι. Όποιος έχει στην κατοχή του τέτοιο βίντεο πάει στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι. Είναι μια πρώτη δικαίωση όλο αυτό! Μιλάμε για αυτούς τους δύο ανθρώπους και μάλιστα ο ένας εκ των δύο είχε κάνει ανάρτηση ότι διασύρονται. Έχω ζήσει την Ιωάννα ότι η ψυχούλα της και η καρδιά της ξέρει πώς μπορεί να καλύψει όλο αυτό καθημερινά.

Μου έστελνε ο οποιοσδήποτε το βίντεο και δεν το άντεχα. Έχουμε δει κατά καιρούς ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να το αντιμετωπίσουν αυτό, έχουν οδηγηθεί σε αυτοχειρία. Δεν είναι καθόλου εύκολο! Η μητέρα της Ιωάννας δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας και έφυγε με μια στεναχώρια για την Ιωάννα. Σκεφτείτε ότι η Ιωάννα έβλεπε καθημερινά να χάνει ανθρώπους από δίπλα της ούσα υπόλογη για κάτι που δεν το προκάλεσε.

Είναι πολύ καρμικό που βρεθήκαμε την κατάλληλη στιγμή και είμαστε μαζί. Δεν θέλω καθόλου να σταθώ αν είμαι εγώ αντάξιος. Τα παιδιά επειδή μπαίνουν και διαβάζουν πράγματα στο internet είναι ένας τρόπος προστασίας. Και όσα έχουν γραφτεί για τη γυναίκα μου θα πέσουν. Είναι μια δικαίωση για τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Εγώ θα δικαιωθώ τελευταίος.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!