Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Μόρτζος για τον Γιώργο Λαμπάτο: “Ήταν μεθυσμένος επί μονίμου βάσεως” – “Δεν υπήρξα ποτέ εθισμένος στο αλκοόλ”

Σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων προχωρούν ο Γιάννης Μόρτζος και ο Γιώργος Λαμπάτος με αφορμή την παλαιότερη θεατρική τους συνεργασία, η οποία και έλαβε τέλος πριν καν παρουσιαστεί στη σκηνή. Την αρχή έκανε ο πρώτος κατηγορώντας για μέθη τον συνάδελφο του ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Λαμπάτος αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

Όσα είπε ο Γιάννης Μόρτζος

«Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας. Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί! Μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… «Πότε θα κάνουμε πρεμιέρα; Όπως πηγαίνουμε, δεν θα κάνουμε ποτέ». Και του είπα «Γιώργο, μάζευτα και φύγε». Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος επί μονίμου βάσεως! Όποτε ερχόταν για πρόβα, τον έβλεπα πως τα είχε κοπανήσει πριν! Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει» τόνισε ο έμπειρος θεατράνθρωπος στην κάμερα του Fay’s Time το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μια ημέρα αργότερα, την Πέμπτη μέσα από το μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη, ο Γιώργος Λαμπάτος κλήθηκε να δώσει την δική του απάντηση σε αυτά τα σχόλια. «Είναι πράγματα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν θέλω να σχολιάσω. Απλά να πω ότι ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος, με τον οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες πρόβες που δεν ήταν και ολοκληρωμένες. Έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα, δεν ξέρω τι τον ωθεί και ποια είναι η κατάσταση που βρίσκεται».

«Γιώργο, να σε ρωτήσω κάτι ευθέως. Υπήρξε περίοδος στη ζωή σου που αντιμετώπισες θέμα εθισμού στο αλκοόλ;» ρώτησε, τότε, ο Νίκος Γεωργιάδης με τον γνωστό ηθοποιό να τοποθετείται ως εξής. «Δεν υπήρξε καμία τέτοια περίοδος στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως όλος ο κόσμος θα πιω και τα τσιπουράκια μου, θα φάω και τα μεζεδάκια μου , θα βγω με τους φίλους μου και θα διασκεδάσω να ‘ρθουμε στο κέφι και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε πάντα με καλή διάθεση».

«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια εξάρτηση από τέτοιες ουσίες. Μου φαίνεται ότι απολογούμαι αλλά η αλήθεια είναι αυτή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος για να δώσει, εν συνεχεία, τη δική του οπτική στη διακοπή της παλαιότερης συνεργασίας με τον Γιάννη Μόρτζο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!