Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Βίκυ Παγιατάκη: “Λέει ένα μέρος της ιστορίας αλλά μη με τσιγκλήσετε…”

Όσα ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Παγιατάκη σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η γνωστή αστρολόγος εξιστόρησε τις αναμνήσεις της από τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», τη σεζόν που στο τιμόνι της εκπομπής είχαν τοποθετηθεί πέντε παρουσιαστές, επισημαίνοντας το τεταμένο κλίμα που επικρατούσε μεταξύ τους.

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Η Βίκυ είναι εξαιρετικός άνθρωπος με αντίληψη, καλλιέργεια και ψυχή. Παρ’ όλα αυτά, όσα εξιστόρησε είναι η δική της οπτική. Δεν είναι ψέματα αλλά ένα μέρος της ιστορίας. Φυσικά και λέει αλήθεια και τα βίωσε όλα αυτά αλλά είναι άλλα τόσα που δεν τα βίωσε και δεν τα ξέρει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή νωρίτερα σήμερα (22/3).

«Κανένας δεν λέει ότι τους τελευταίους 3 μήνες ο «Όμορφος Κόσμος» είχε περάσει μπροστά από τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο, που ήταν στον ΑΝΤ1. Η Φαίη και ο Γιώργος είχαν κλείσει από τον Δεκέμβρη, είναι τηλεοπτική ιστορία αυτά αλλά μη με τσιγκλήσετε και πολύ», συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Άκουσα αυτό που είπε ο Φραγκολιάς για την πρόταση που του είχε γίνει για τον «Όμορφο Κόσμο». Το αντίθετο είχε γίνει. Αν είχα πει εγώ ναι στο MEGA Star, δεν θα είχαν πάρει τον Κώστα στο πλευρό της Στικούδη. Εμένα μου είχαν κάνει πρόταση και δεν πήγα ποτέ, αν και ήθελα. Μετά από χρόνια που βρέθηκα με τον Κώστα, μου είπε ότι δεν το επέτρεψε το MAD», περιέγραψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Η πρώτη δουλειά πανελλαδικής εμβέλειας που μας έκλεισε το MAD ήταν στον Alpha, στο «MAD and the City». Με είχε «πουλήσει» δηλαδή το MAD στον Alpha, γι’ αυτό δεν μπόρεσα να πάω στο MEGA Star. Τελικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!