Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: “Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου…”

Στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και γι’ αυτόν τον λόγο ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Μπαμπάδες με ρουμι» αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που είναι σαν δεύτερος πατέρας της έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα 

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες  και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν ήταν μόνος του αλλά με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!