Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το ψεύτικο δημοσίευμα – “Έχω πολύ καλή νομική εκπροσώπηση από τον άντρα μου”

Με αφορμή το βίντεο απάτη που κυκλοφορεί με τη Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο Happy Day πως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει και η ίδια θύμα επιτηδείων με ψεύτικα δημοσιεύματα.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα: «Το τελευταίο εξάμηνο έχω υπάρξει θύμα απάτης με χάπια αδυνατίσματος. Μου έστειλαν μία δήθεν συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που υποτίθεται παροτρύνουμε τον κόσμο να πάρει bitcoin. Μου έστειλε μία φίλη τηλεθεάτρια μία μονταρισμένη συνέντευξή μου ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω πώς εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο.

Πράγματα που με λίγη απλή σκέψη, αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο τηλεοπτικά, ξέρεις ότι ποτέ δε θα υπήρχε αυτό το πράγμα στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη αλλά δεν είναι αρκετά ευφυείς ώστε να βρουν ένα πιστευτό σενάριο. Το ότι θα φώναζα εγώ εδώ τον Σάκη Ρουβά που δεν έχει έρθει 10 χρόνια…».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια, που με μία απλή σκέψη και με διασταύρωση δεδομένων καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου, έχω την τύχη να έχω πολύ καλή νομική εκπροσώπηση από τον άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει», τονίζοντας ότι πρέπει το κοινό να είναι πιο προσεκτικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!