Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη: ‘“Είναι ψέματα όλο αυτό”

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου για τον θείο του που τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα.

Όπως εξομολογήθηκε, είναι πολύ μακριά η ημέρα από την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

Ξέσπασε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, σημείωσε: «Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, ότι ο θείος του είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα, ο ανιψιός του δημοφιλούς τραγουδιστή είπε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!