Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Τσολάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου: “Το “πεζοδρόμιο” για εμάς που κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι και λίγο παράσημο”

Τις δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για το επάγγελμα της παρουσιάστριας σε χθεσινοβραδινή της έξοδο σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της μέσα από το «Πρωινό ΣουΣου».

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Επίσης δεν σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει «πεζοδρόμιο», που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο».

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη, ακούγοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, απάντησε με τη σειρά της:

«Με μπέρδεψε λίγο η Ιωάννα και θα πω γιατί… Αυτό αισθάνθηκα και εγώ ότι δεν είδε τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Παρ’ όλα αυτά ένιωσα ότι το υπόλοιπο της απάντησής της, που ήταν και μακροσκελές, ήταν σαν να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το «πεζοδρόμιο» για εμάς που βρισκόμαστε σε αυτό τον χώρο και κάνουμε αυτή τη δουλειά, είναι και λίγο παράσημο. Θεωρούμε ότι το να έχουμε κάνει ρεπορτάζ από τον δρόμο, το πεζοδρόμιο γιατί ακόμη και τώρα εκεί γίνεται το ρεπορτάζ. Δεν είναι το ίδιο να κάθεσαι στο γραφείο σου και να περιμένεις από το να βγεις έξω και να ψάξεις και να μεταφέρεις μια πληροφορία. Εμένα με τιμάει να μου λένε ότι έχω κάνει πολλά χρόνια πεζοδρόμιο, δεν έχει καμία κακή υπόνοια, καμία κακή χροιά αυτή η λέξη» τόνισε κατηγορηματικά η Ελένη Τσολάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!