Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: “Είμαι μουδιασμένη, δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του”

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, η παρέα του Mega Καλημέρα τοποθετήθηκε για όλα όσα είπε το πρώην μοντέλο και ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι δε συμφωνεί με όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης και αισθάνεται μουδιασμένη.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δε νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του».

«Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο» πρόσθεσε, επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Δηλαδή η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα κακή γιατί στη ζωή μας έχουμε έρθει για να κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές μας για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Δε μπορώ να βαφτίσω αμαρτία στη ζωή κάτι, εκτός αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο» ανέφερε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!