Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Είναι πολλοί και διάφοροι οι λόγοι που δεν ολοκληρώθηκε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” ”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star με αφορμή τη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” η οποία επιστρέφει αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πριν από 25 χρόνια έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσω της σειράς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι, αυτή τη φορά μέσα σε νέο καστ…

Όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση. Τιμής ένεκεν θα ήθελα να κάνω ένα guest, θα είχε πλάκα. Ο δικός μου ο ρόλος τότε ήταν ως μαθητής. ούτε καν για φοιτητή δεν με παίρνει, οπότε…

Υπάρχουν πολλά παιδιά που ξεκινάνε τώρα, οπότε καλό θα ήταν να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο νέο παιδί», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά διακόπηκε στα πρώτα επεισόδια: «Είναι πολλοί και διάφοροι λόγοι που έχουν διαρρεύσει γενικά. Ήξερα διάφορες πληροφορίες για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και θα ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακή και πολύ αστεία».

Για τις φήμες που ήθελαν τις πρωταγωνίστριες να έχουν τσακωθεί: «Δεν έχει να κάνει με το γυναικείο φύλο, έτσι ήταν αυτή η σειρά να μην ολοκληρωθεί», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!