Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – “Λύγισε” με την έκπληξη της αδελφής της

Μία έκπληξη επιφύλασσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Night Out το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Η γνωστή influencer ρωτήθηκε για τις σχέσεις με την αδελφή της, Ιωάννα, και ξαφνικά την είδε… μπροστά της στο πλατό της εκπομπής.

“Λύγισε” με την έκπληξη της αδελφής της

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Δεν σε περίμενα! Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια! Παντού όπου πηγαίνω κλαίω», είπε έκπληκτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου, γιατί ξέρω πόσο συνεσταλμένη είναι και πόσο ντροπαλή. Είμαστε το άκρως αντίθετο. Εγώ είμαι πολύ στα… κάγκελα, ενώ η Ιωάννα ήταν πάντα το παιδάκι που θα το έβαζες στο δωμάτιο και θα καθόταν με τις ώρες να παίζει μόνη της», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Είμαι πολύ υπερπροστατευτική με την αδελφή μου, ειδικά την περίοδο του σχολείου. Να φανταστείς πήγαινα εγώ και… καθάριζα για πάρτη της», αποκάλυψε με χιούμορ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέχεια, ενώ οι δύο αδελφές έπαιξαν και ένα παιχνίδι, ώστε να μάθουν ποια γνωρίζει περισσότερο την άλλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!