Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκαλύπτει για τον Νίκο Πολυδερόπουλο: “Μετά το μνημόσυνο του αδελφού του τού είπαν ότι δεν θα συνεχίσει στην παράσταση”

Για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου. 

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος μένει εκτός, όπως τους ανακοινώθηκε μετά την επισημοποίηση για την δεύτερη σεζόν του θεατρικού έργου.

Όσα αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος

«Είμαι στο Θέατρο Άνεσις στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”, είμαστε με γεμάτο θέατρο κάθε μέρα. Εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώνεται σε όλο το θίασο ότι θα συνεχίζουμε μια χαρά. Μετά από λίγες ημέρες ακούω κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει», είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος. 

«Επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία και μου ανακοινώνεται ότι δεν θα είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μάλιστα το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα – είναι ότι του το είπανε μόλις ήρθε από το μνημόσυνο του αδελφού του που είχε πάει στην Πάτρα.

Αυτό που του είπαν ήταν ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα, δεν θα είναι στη δουλειά, φεύγει διότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του γιατί δεν συμφωνεί καλλιτεχνικά, δεν θέλει», είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο οποίος επίσης βρίσκεται εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

Βρείτε μας στα social media

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!