Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννα Φαφαλιού: Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου για τον θάνατό του – “Η κόρη μου είναι δυνατό παιδί…”

Η Γιάννα Φαφαλιού μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδώρου και τον θάνατο του πρώην συζύγου της και αδελφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου Ρόκκου από πνιγμό. 

Όσα είπε η Γιάννα Φαφαλιού

«Στο μαγαζί που συνεργαζόμασταν στο Μοσχάτο ερωτευτήκαμε και μετά από λίγους μήνες κάναμε τον πολιτικό γάμο πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος θα κάνουμε τον θρησκευτικό. Παρόλο που έλεγα ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ και εκείνος το ίδιο, μας προέκυψε πάρα πολύ γρήγορα η απόφαση», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Γιάννα Φαφαλιού μίλησε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Νίκου Ρόκκου – αδελφό του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου. 

«Κάθε θάνατος, κάθε απώλεια είναι πολύ σκληρό πράγμα, ειδικά όταν έχεις και ένα παιδί στην ηλικία της εφηβείας. Μας συγκλόνισε όλους, περάσαμε όντως πολύ δύσκολα. Ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο, η ζωή προχωρά και συνεχίζεται και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κάθε απώλεια» εξομολογήθηκε.

«Η κόρη μου είναι ένα τυχερό παιδί και δεν θα ντραπώ να πω ότι υπάρχουν και παιδοψυχολόγοι οι οποίοι βοηθάνε πάρα πολύ», είπε η Γιάννα Φαφαλιού στο Happy Day.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!