Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Τσαλικής για το “Δέστε Τους”: “Έφευγα κάθε μέρα από τα στούντιο στην Κάντζα με ημικρανία”

Στο “Στούντιο 4” ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

“Η πρώτη μου εκπομπή ήταν το Password. Όχι, βασικά ήταν ένα άλλο που δεν θυμάμαι πώς το λένε τώρα και εκτίθεμαι. Δεν περίμενα κάτι όταν πρωτοέκανα τηλεόραση, το έζησα” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

“Έζησα κάτι πολύ αγχωτικό, με μία υστερία για τα νούμερα, με μία αγχωτική Ρούλα Κορομηλά στο ακουστικό στο αυτί μου, που κατά τα άλλα τη λατρεύω και είναι φίλη μου. Όλο αυτό το πράγμα ήταν too much για μένα” περιγράφει ο τραγουδιστής για τη δημοφιλή απογευματινή εκπομπή του Alpha στην οποία συμμετείχε για μία σεζόν (2009-10).

“Έφευγα κάθε μέρα από τα στούντιο στην Κάντζα με ημικρανία”

“Έναν Μουτσινά «τραυματισμένο», που είχε κάνει δύο χρονιές κάτι με τη Ζαρίφη και ένα ακόμα που δεν του… πήγαν, και ήταν ένα πουλάκι ξένο… τραυματισμένο. Μία Μαρία (Ηλιάκη) που προσπαθούσε να βρει τον χώρο της… Βρέθηκα ξαφνικά σε όλο αυτό και έλεγα: εγώ δεν το ξέρω, με αγχώνει. Έφευγα κάθε μέρα από τα στούντιο στην Κάντζα με ημικρανία” θυμάται ο Γιώργος Τσαλίκης.

“Έχετε καταλάβει ότι όλοι ασχολούμαστε με την τηλεόραση και η τηλεόραση με τον εαυτό της; Δεν το πάω σε άτομα αλλά σε νοοτροπίες. Η τηλεόραση σχολιάζει την τηλεόραση, η ίδια η τηλεόραση βρίζει και αποθεώνει την τηλεόραση, έχουν χαθεί τελείως οι ισορροπίες. Βάζεις μία εκπομπή και όταν δεν τσακώνονται με κάποιον στο παράθυρο, τσακώνονται μεταξύ τους. Και όταν δεν τσακώνονται μεταξύ τους στο πάνελ, τσακώνονται με τον αρχισυντάκτη! Μιλάμε για εκπομπές ριάλιτι” σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ακολουθείστε μας στο Google News

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!