Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Έλενα Τσαγκρινού στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα”

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan βρέθηκαν καλεσμένοι στο Happy Day λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια μίλησε για την ανυπομονησία της να γίνει μητέρα, αλλά και την αποβολή που είχε όταν έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. 

Όσα είπε η Έλενα Τσαγκρινού

«Από παιδάκι με πήγαινε η μητέρα μου στον Άγιο Εφραίμ και πήγα και την Έλενα τώρα για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Dj Stephan.

Η Έλενα Τσαγκρινού αναφερόμενη στην αποβολή που βίωσε, αναφέρθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία στο παρελθόν είχε μοιραστεί και η ίδια δημοσίως την αντίστοιχη εμπειρία της, όσο προσπαθούσε να γίνει μητέρα. 

«Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει (σ.σ. η εγκυμοσύνη) είναι μια άσχημη κατάσταση που σε δυσκολεύει αυτομάτως», είπε η Έλενα Τσαγκρινού. 

«Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια στο Happy Day, μιλώντας για τον σύντροφό της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!