Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Συγκινεί για την απώλεια των γονιών του – “Σπάραζα για δέκα λεπτά, αισθάνθηκα ορφανός”

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για την απουσία του από την τηλεόραση, την πατρότητα αλλά και την στιγμή που έχασε τους γονείς του. 

Όσα είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει… πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Για την απώλεια των γονιών του, δήλωσε: «Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι».

Για την ημέρα της κηδείας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός».

Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!