Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Στέλλα Γεωργιάδου για τον Γιώργο Λάνθιμο: “Αυτός σκηνοθέτησε το Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαλε το όνομά του”

Τη Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του ΑΝΤ1, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Όσα είπε η Στέλλα Γεωργιάδου

«Το 2011 τα παράτησα όλα και έφυγα από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι τα πράγματα με τη δουλειά δεν πήγαιναν πολύ καλά, είχα ένα προαίσθημα. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου πρότεινε να πάω στην Κύπρο για να χτίσουμε αυτή τη φάρμα», δηλώνει η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Έρχονται σχολεία, γκρουπ από όλο τον κόσμο, γίνονται γάμοι. Έρχονται οι επισκέπτες και τους δείχνουμε την αγάπη για τα γαϊδουράκια. Όταν έχω τις μαύρες μου, κάνουμε τις καλύτερες αγκαλιές», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Εγώ δεν φοβάμαι κανένα τέλος, είναι μία πρόκληση για μένα. Η ψυχοθεραπεία μου ήταν η πολλή δουλειά. Τα τελευταία χρόνια σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, βρήκα την ευκαιρία να κάνω πολλά ταξίδια και αποφάσισα να επιστρέψω και δισκογραφικά», εξομολογείται στη συνέχεια η Στέλλα Γεωργιάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Ξέρεις πόσοι συνάδελφοι με έπαιρναν τηλέφωνο τον πρώτο καιρό και μου έλεγαν ότι ήταν μέσα στην ανασφάλεια; Ήξερα τι έκανα», επισημαίνει.

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει: σκηνοθεσία νούμερο 3. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Είχαν γίνει όλα πολύ γρήγορα σε ένα green box, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα όμως φαίνεται πολύ φρέσκο», περιέγραψε αμέσως μετά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!