Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Marseaux αποκαλύπτει: “Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά”

Για τα τραγούδια της, που προκύπτουν από βιώματά της, το όνειρό της να πάει στη Eurovision αλλά και τα ομοφοβικά σχόλια που έχει δεχτεί, μίλησε η Μarseaux στο «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη.

Όσα είπε η Marseaux

«Όλα μου τα τραγούδια είναι βιώματά μου, ειδικά το τελευταίο που λέγεται Αερόσακος είναι το πιο βαρύ που έχω γράψει ποτέ. Μου έχει τύχει να θέλω να κάνω εμετό επειδή ήμουν άρρωστη, πήγαινα πίσω από την σκηνή, έκανα κι έβγαινα ξανά», είπε αρχικά η Marseaux.

Η Marseaux είπε στη συνέχεια: «Έχω ζηλέψει πολύ το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, θα πάει τάπα. Θα ήθελα να πάω στη Eurovision, είναι όνειρό μου. Δέχτηκα πολλά ομοφοβικά σχόλια για το ‘Βότκα – βύσσινο’ και εντυπωσιάστηκα με την απήχηση που είχε στον κόσμο. Έχει υπάρξει περίοδος που μια κοπέλα ερχόταν κάθε βραδύ κάτω από το σπίτι μου κι έβαζε τραγούδια μου».

Κλείνοντας, η Marseaux ανέφερε: «Μου έχει τύχει ένα παιδί να μου στέλνει συνέχεια μηνύματα για το τι θα κάνει και μετά τον συνάντησα σε live. Μια κοπέλα στην Κύπρο με μπέρδεψε με την Daphne Lawrence και ήθελε να της τραγουδήσω το ‘Αίμα’, δε με πίστευε ότι δεν είμαι εγώ».

Βρείτε μας και στα social media.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!