Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο «καρφί» για την Μαρία Ηλίακη: «Καημένη, εσύ ποια είσαι που σχολιάζεις στα πάνελ; Ποιον αφορά η άποψη σου;» (ΦΩΤΟ)

 

Ενας μικρός χαμός ξέσπασε στο Facebook έπειτα από το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη στο «Πρωινό» που αφορούσε τις δηλώσεις του Βαλάντη για την παχυσαρκία.

Η παρουσιάστρια δέχθηκε «επίθεση» από την πρώην του γνωστού τραγουδιστή, Ελενα Γκρέκα, και το Facebook μετατράπηκε σε μια μικρή…. αρένα!

 

8420_GREKOY_VALANTIS_1262015

Η Μαρία σχολίασε τα λεγόμενα του Βαλάντη, λέγοντας: «Οπότε αν ο Βαλάντης επανέλθει στο τραγούδι και ξανακάνει καριέρα, θα απαγορεύεται να έχει θαυμάστριες λίγο γεματούλες! Συγγνώμη αλλά κάνει και μία δουλειά. Όλες εμείς που έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω να μην τον ακούμε τον Βαλάντη! Μια χαρά! Εγώ δεν τον ακούω έτσι κι αλλιώς! Με σεκιούριτι θα κυκλοφορώ ε; Απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βρει μια μάσκα και λέει: “Εντάξει εγώ λέω την αλήθεια και άμα αρέσει. Κάτσε ρε φίλε, όταν είσαι με την παρέα σου να την πεις την αλήθεια. Ο Θέμος γιατί δεν του απάντησε;»

Τη σκυτάλη στη συνέχεια, πήρε η τραγουδίστρια αποκαλώντας την παρουσιάστρια…. καημένη!

Συγκεκριμένα η Ελενα δήλωσε:« Καημένη Ηλιάκη, εσύ ποια είσαι που σχολιάζεις στα πάνελ; Ποιον αφορά η άποψη σου; Ο Βαλάντης κοπελιά δεν περίμενε εσένα …έχει ήδη την καριέρα του κ την αγάπη του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια…για ηρέμησε λιγάκι !!Αρκετά ανεχτήκαμε ορισμένους!!!!!»

ΦΣΔΦΣΔΦΣΔΦ

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!