Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Ξανθόπουλος: Έγινε η κηδεία του 19χρονου – “Είμαστε τρεις ημέρες με φάρμακα”

Μερικά 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του 19χρονου που κηδεύτηκε χθες μίλησε στο Πρωινό. Ο ίδιος, φανερά συντετριμμένος

Όσα είπε ο πατέρας του 19χρονου

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί… Φίδι να ήταν, θα ήταν λιγότερο λυπήσιμο. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 19χρονου.

Όπως είπε, θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, θα πάει νομικά δε γίνεται. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Δεν το φέρνουν πίσω το παιδί μου αλλά να μην πάρουν άλλου» πρόσθεσε ο πατέρας του 19χρονου.

«1000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί» είπε, επίσης, ο πατέρας του 19χρονου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και εξομολογήθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είναι με φάρμακα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!