Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Έλενα Κουντουρά για τον Δημήτρη Παπανώτα: “Είναι κρίμα”

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Έλενα Κουντουρά. Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μοντέλο άνοιξε τα χαρτιά της στη Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία της στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον σεξισμό που δέχθηκε ως γυναίκα πολιτικός, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα προς τη Νόνη Δούνια.

Όσα είπε η Έλενα Κουντουρά

«Είμαι στην ελληνική Βουλή από το 2004 και από το 2019 στην Ευρωβουλή. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν πήγα στην Ευρωβουλή, είχα ήδη μία πολύ μεγάλη αναγνώριση ως πολύ πετυχημένη Υπουργός Πολιτισμού. Είμαι πάρα πολύ του καθήκοντος, μέσα από τον αθλητισμό πήρα όλα τα εφόδια για την υπόλοιπη ζωή μου», δηλώνει η Έλενα Κουντουρά.

«Η καριέρα στο μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία. Με είχε πάει ο Γιάννης Σαββιδάκης να κάνω δοκιμαστικό για κάποια διαφημιστικά στην τηλεόραση και από εκεί ξεκίνησαν όλα», περιγράφει στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

«Για να είσαι κορυφαία για 12 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Μετά πέρασα στα περιοδικά και από εκεί οδηγήθηκα στην πολιτική. Δέχθηκα αμφισβήτηση από την αρχή, επειδή προερχόμουν από τον χώρο της μόδας. Όταν έγινα υπουργός με επιτυχίες, τότε με αποδέχθηκαν και με αναγνώρισαν», εξομολογείται η Έλενα Κουντουρά.

Σε ερώτηση για τα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Νόνη Δούνια σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, η Έλενα Κουντουρά απαντά:

«Όταν ένας άνθρωπος έχει μία θετική ενέργεια και μία καλή εμφάνιση, το κρίνουμε, ενώ ταυτόχρονα αυτό θεωρείται αυτονόητο. Είναι κρίμα. Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι να κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση. Θα πρέπει να τους δίνουμε η δυνατότητα να βλέπουμε και το περιεχόμενο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!