Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζένη Μελιτά: “Αυτή είναι μία δήλωση που έχω μετανιώσει που την έχω κάνει”

Μια αποκάλυψη έκανε η Τζένη Μελιτά, το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» σχετικά με μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, σε σχετική συζήτηση που είχε στον αέρα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τόνισε πως ήταν λάθος της όταν είχε πει πως δεν της αρέσει να αναφέρει την ηλικία της.

«Εγώ είμαι η πρώτη που θα αυτοαναιρεθώ εδώ στην εκπομπή, είναι μία από τις δηλώσεις που έχω μετανιώσει που τις έχω κάνει κατά το παρελθόν. Είχα πει ότι δεν λέω την ηλικία μου. Όχι απλά δεν την έλεγα αλλά υπήρχε σύντροφός μου που δεν ήξερε πόσο χρονών είμαι», αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά.

«Έτσι είχες πει; Αλήθεια; Τέλειο… και πώς άλλαξες;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Με την ψυχοθεραπεία. Ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου, με αποδέχθηκα και είμαι πιο άνετη με το να το λέω», απαντά η Τζένη Μελιτά.

«Εντάξει ας μην φτάσουμε στον ψυχοθεραπευτή απλώς για να πούμε την ηλικία μας. Νομίζω ότι είναι ένα βαθύ πράγμα. Ένας άνθρωπος που μεγαλώνει και μπορεί να είναι ελεύθερος και να θέλει να φλερτάρει, όταν φλερτάρει με νεότερους ανθρώπους, αυτό μπορεί να τον φέρει σε αμηχανία και να μην πει την ηλικία του», σχολίασε αμέσως μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!