Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2024-Ζάρι: Ιδιο τραγούδι και βίντεο κλιπ-Η χώρα και το κομμάτι-απειλή για τη Μαρίνα Σάττι

Την ίδια συνταγή με την Ελλάδα φαίνεται να ακολουθεί η Αρμενία στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε τον ερχόμενο Μάιο.

Η Αρμενία συμμετέχει φέτος με τους Ladaniva, ένα πολυπολιτισμικό συγκρότημα που δημιουργεί παγκόσμια μουσική και όπως θα διαπιστώσετε, το στυλ τους έχει αρκετά κοινά με τη Μαρίνα Σάττι.

Οι ομοιότητες ανάμεσα στα δυο τραγούδια αλλά και τα βίντεοκλιπ τους είναι έντονες. Η Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” φαίνεται ότι απέκτησαν έναν μεγάλο αντίπαλο.

Το παραδοσιακό συγκρότημα Ladaniva θα εμφανιστούν στη Σουηδία με το “Jako” και το άκουσμά του όσο και η οπτικοποίησή του μοιάζει πολύ με την ελληνική αποστολή που θα διεκδικήσει την πρωτιά.

Eurovision 2024 – Πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τέσσερις μέρες για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Μπορεί στην Ελλάδα το τραγούδι να έχει διχάσει το κοινό, στην Ευρώπη όμως φαίνεται ότι κερδίζει το έδαφος και αρέσει πολύ.

Η ελληνική συμμετοχή φιγούραρε αρχικά στη 14η θέση και με σταθερά βήματα και ανοδικές τάσεις πλέον έχει περάσει στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων για πιθανότητα νίκης στο 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!