Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άριελ Κωνσταντινίδη: Αποκάλυψε πως είχε συμμετάσχει στον τελικό για τη Eurovision το 1983 – Με πλήγωσε, αναφέρει

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τις αναμνήσεις της από το 1983, όταν και συμμετείχε στον τελικό για τη Eurovision.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο «Πρωινό ΣουΣού», η ηθοποιός είχε βγει πρώτη, όμως κάτι συνέβη τελευταία στιγμή και την απέσυραν.

«Δεν το θυμάμαι ως κάτι πολύ καλό. Ενώ είχα βγει πρώτη στην ψηφοφορία, με βγάλανε με τα λουλούδια, με κρύψανε, έγινε ένα μπάχαλο. Δεν είναι κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα. Με πλήγωσε το γεγονός ότι για τις πλατούλες μου ήταν πάρα πολύ βαρύς και μεγάλος ο ανταγωνισμός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η στενοχώρια της μαμάς μου και του μπαμπά μου ή του περιβάλλοντός μου μετά, ήταν αφόρητη. Σαν να έφταιγα εγώ, ενώ δεν ήταν κάτι που δεν έφερα εγώ εις πέρας».

Όσο για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη φετινή Eurovision, είπε: «Το άκουσα λίγο, δεν είναι του γούστου μου αυτές οι μελωδίες».

Τέλος, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και κάποια «αγγίγματα» που είχε δεχτεί και δεν της άρεσαν. «Επειδή ήμουν ζουμπουρλό παιδάκι και φορούσα σορτσάκια κι επειδή είχα μπουτάκια, ακόμα το σώμα μου δεν έχει ξεχάσει ότι με άγγιζαν. Και δεν ήταν από τα αγγίγματα που μου αρέσουν», είπε κλείνοντας.Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!