Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία”

Τη Ματθίλδη Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

«Με άριστα το 10, θα έβαζα 8 στην τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση. Ήμουν πολύ οξύθυμη αλλά πλέον δεν ‘τσιμπάω’. Ως άνθρωπος είμαι δυναμική, επαναστάτρια και πλέον είμαι και ευτυχής. Ευτυχής είναι εκείνος που έχει εναρμονιστεί με τον εαυτό του, δεν αγχώνεται και έλκει πλέον τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ως παιδί ακολουθούσα το ‘θέλω’ μου, δε ‘μάσαγα’ με τα ‘πρέπει’. Σε ηλικία 2 ετών έφευγα από το σπίτι χωρίς να το πω στους γονείς μου, με έβρισκαν κι έτρωγα ξύλο. Ήξερα από 2 ετών τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, ‘θα τραγουδάω, θα χορεύω και θα παίζω’. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ ήμουν ήδη 5 ετών και μου δόθηκε η ευθύνη να προσέχω τη μικρή. Έμαθα από μικρή την έννοια της ευθύνης κι ευγνωμονώ τους γονείς μου γι’ αυτό».

Και υπογράμμισε: «Είμαι ένας άνθρωπος ‘survivor’, μπορώ να επιβιώσω ακόμη και στην Κίνα χωρίς να μιλάω κινέζικα. Ο έρωτας είναι ο πιο δυνατός αντικατοπτρισμός για την προσωπική μας εξέλιξη. Στην αρχή μιας σχέσης τα βλέπεις όλα καλά, μετά φεύγει ο έρωτας κι έρχεται ο ‘ξενέρωτας’».

«Ό,τι βλέπω στον άλλον και με ξενερώνει σημαίνει ότι το έχω κι εγώ. Τη βαριέμαι πολύ την ‘καψούρα’. Τον γάμο και την οικογένεια τα σκεφτόμαστε από μικροί γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα που μας βάζουν. Μια γυναίκα από τη φύση νιώθει μέσα της ότι θέλει να κάνει παιδί» ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η μητρότητα είναι ένα ‘κομμάτι’ το οποίο αν δε βιώσεις δεν το γνωρίζεις. Έκανα φυσιολογική γέννα, βίωσα όλον τον πόνο. Μετά τη γέννα ένιωθα ότι έχω τη δύναμη να σταματήσω μια νταλίκα».

Και πρόσθεσε: «Ένας χωρισμός είναι κι ένας θάνατος. Στον χωρισμό αυτό που σε πονάει είναι η απότομη αποκοπή από μια συνήθεια. Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω, θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία γιατί η γυναίκα ‘κρατάει’ το σπίτι. Προτεραιότητά μου είναι να έχω καλά εμένα για να μπορώ να φροντίζω το παιδί μου και όσους το χρειάζονται».

Η Ματθίλδη σε άλλο σημείο είπε: «Ο Γεωργουσόπουλος, όταν ήταν δάσκαλός μου, μου πρότεινε να πάω στον Δαλιανίδη και με πήρε. Θα ασχολούμουν με τα κοινά αν αλλάξει η κατάσταση. Τα κοινά είναι πολύ βρόμικη συνθήκη, σαν να μου λες να βουτήξω σε βόθρο».

Για τη Eurovision δήλωσε:

«Η παρουσίαση του εθνικού τελικού για την Eurovision ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δε με ‘τραβάει’ η Eurovision τώρα πλέον. Δε μου άρεσε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Ήταν άλλη εποχή όταν στέλναμε τα έθνικ τραγούδια, τώρα θέλει κάτι άλλο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι άλλο το ‘εγώ’ κι άλλο ο εαυτός μας. Είχα μια μεταφυσική εμπειρία, κάτι άυλο εμφανίστηκε αλλά η παρουσία του ήταν πολύ έντονη σε εμένα, ήταν το ‘εγώ’ μου και ήταν τεράστιο, τρόμαξα. Μετά από καιρό, μου ήρθε μια πληροφορία ως σκέψη, κατάλαβα πως όταν ξεκινάω λέγοντας ‘εγώ’, μιλάει το ‘εγώ’ μου».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!