Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: “Κόντεψα να μείνω ανάπηρη από ιατρικό λάθος”

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για την επανεκκίνηση που έκανε στη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα θεωρητικά πάρα πολύ μικρό χειρουργείο το οποίο μπήκα να κάνω, επιπόλαια αν θέλεις… Έγινε μια πολύ σοβαρή επέμβαση ερήμην μου, χωρίς να το γνωρίζω. Έγινε και ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω. Έχω συνέλθει σε ένα βαθμό και σιγά σιγά παίρνω πάλι τη ζωή μου πίσω, στο βαθμό που μπορώ βέβαια», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Κρις είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία. Η περιπέτεια της υγείας μου μάς έφερε πιο κοντά. Μετά από 24 χρόνια μαζί είχαμε χάσει τους παράλληλους δρόμους μας. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων, διότι δεν ξέρω αν θα το είχα ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασα, αυτό το τεράστιο σοκ που πέρασα, εάν δεν ήταν ο Κρις. Κάναμε μια επανεκκίνηση στη σχέση μας. Μετά από 24 χρόνια θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά δεχόμαστε τη διαφορετικότητα του άλλου».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!