Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Νίκο Οικονομόπουλο: “Το φέρει βαρέως, έχει δουλειά να κάνει…”

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου σχολίασαν το πρωινό της Πέμπτης (14/3) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέθεσε τη δική του εμπειρία με τον τραγουδιστή από την εποχή που συμμετείχαν στο Dream Show του Alpha.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Να πω κάτι επειδή ο Νίκος είχε έρθει στο Dream Show και από τα πρώτα πράγματα που είχα κάνει ήταν να μιλήσω με όλα τα παιδιά, άρα και μαζί του. Έβλεπα ένα παιδί μοντέρνο, με ωραία φωνή αλλά κλειστό στον εαυτό του», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως. Πολλά ζευγάρια έχουν χωρίσει αλλά εκείνος το φέρνει βαρέως γιατί δεν ξέρουμε με τι τρόπο χώρισαν οι γονείς του, πώς έχει παρέμβει αυτός ο χωρισμός στον μικρό Νίκο, την οικογένεια, τη γειτονιά εκείνη τη στιγμή», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Το σημαντικό όμως ήταν ένα: ότι εγώ μόλις τον είδα ήξερα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο, έκρινε τη συμπεριφορά του. Ήταν κλειστός, πολύ καλό παιδί και εγώ στην κουβέντα μισής ώρας τον αγκάλιασα, τον φίλησα.

Και καλή φωνή να μην είχε, μόνο και μόνο τον πόνο που είχε, εγώ θα πρότεινα να τον πάρουν. Και συν η φωνάρα: μπράβο για την πρώτη του θέση και μπράβο και για τη συνέχειά του», σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια της τοποθέτησής του.

«Δείχνει όμως ακόμη και τώρα με τον τρόπο που μιλάει ότι έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του – εξ ου και ο πνευματικός – και είναι μία διαδικασία που θα συνεχιστεί για όλη του τη ζωή», κατέληξε στο σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!