Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καύση της φίλης της στη Ριτσώνα: “Ήταν μία πολύ συγκινητική τελετή”

Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης (14/3) μέσα από το Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή όσα ανέφερε η Marseaux για την αποτέφρωση της μητέρας της, μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία από την καύση μίας φίλης της και το κλίμα που επικράτησε στην τελετή.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Σκέφτομαι καμιά φορά ότι εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια στα social, ειρωνευόμενοι ή σχολιάζοντας κάποιον και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει περάσει», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες της.

«Το να χάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία τη μαμά σου είναι σκληρό. Είναι όπως ανάβουμε εμείς το καντήλι στη φωτογραφία του ανθρώπου που έχει «φύγει», του μιλάμε… για εκείνην αυτή η επικοινωνία , αυτός ο ομφάλιος λώρος υπάρχει μέσα από την τεφροδόχο της μητέρας της», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του Happy Day.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχεται στη συνέχεια:

«Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, γιατί θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει η ορθοδοξία αλλά από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τις επιλογές των άλλων».

«Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης και ήταν πολύ συγκινητική κι εκεί η τελετή με τον τρόπο που γίνεται. Μάλιστα, υπήρχε και ένας παπάς για να διαβάσει μία ευχή, παρόλο που πήγε προς καύση η σωρός», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

«Το πένθος είναι κάτι τόσο προσωπικό και υποκειμενικό το πώς θα το βιώσει ο άλλος», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!